Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Sala Rasa 64 Terrassa

Carrer de la Rasa 64 533911 mi Terrassa Spain 08221. 46 out of 5 stars.


Sala Rasa64 Terrassa Pagina Inicial Facebook

13319 people follow this.

Sala rasa 64 terrassa. Sala Rasa 64 Terrassa. Linea 1 parada c de la rasa justo delante de la puerta principal. For more information please contact the organizer.

Terrassa La Seu dÈgara serà gratuïta per als terrassencs. 12870 likes 49 talking about this 4324 were here. Després que la pandèmia obligués a ajornar linici de la passada edició a la primavera enguany.

Concert especial dHereus del Beat i Galgo Lento a la Sala Rasa 64. No disponemos de un parking propio pero aquí te dejamos la dirección de los parkings más cercanos a la sala. Guineu Artista Convidat Sala Rasa 64 Terrassa Compartir.

- P arking vapor ventalló - Parking Mercado terrassa. The bands first concert after the Pandemic. Terrassa Sense docents ni substituts a laula.

Online sales are closed. Concert especial dHereus del Beat i Galgo Lento a la Sala Rasa 64. 13006 people like this.

Live Music Venue in Terrassa. Sala Rasa 64 Terrassa. Salut obre la dosi de record per als joves dentre 18 i 29 anys.

ASACC Premi Ciutat de Barcelona 2014 Premi ARC 2020 a la iniciativa dentitats io associacions. Els centres tenen problemes per cobrir les baixes dels docents. Concert de presentació del nou disc de Guineu Forats Negres Gora.

Tenim moltes ganes de veure-us les cares a totes i tots així que pilla la teva entrada i recolza la música en directe que tant ha patit aquest últim any. La disponibilidad y los precios de. Cde la Rasa 64.

Concert de presentació del nou disc de Guineu Forats Negres Gora. Tribute to Lemmy PeraltaFirst live concert after the Pandemic. 1930h Reserva dentrades.

Sidonie Sala Rasa 64 Terrassa 29052021 2000. El 48è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre torna a la normalitat amb un programa divers donze representacions. La 48a edició del Premi Ciutat de Terrassa de Teatre recupera el calendari habitual.

Cultura i Espectacles Concert especial dHereus del Beat i Galgo Lento a. Carrer de la Rasa 64. Cde la Rasa 64.

Para más información pregunta al organizador del evento. Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Per una banda a lantiga Faktoria hi actuaran Les Buch dins del cicle SalaCat la programació concerts impulsada per lAssociació de Sales de Concerts de Catalunya ASACC i lInstitut Català de les Empreses Culturals ICEC.

Terrassa Salut obre la dosi de record per als joves dentre 18 i 29 anys. Entradas Queen Forever Tribute - Back to the light Tour en Terrassa. Aquest dissabte la sala Rasa 64 i El Vapor Casa de la Música de Terrassa ofereixen música en directe.

Sala Rasa64 Terrassa TERRASSA Spain. Records 2021 a Terrassa. Los datos del organizador están en el apartado Organizado por.

Guineu Artista Convidat Sala Rasa 64 Terrassa Share it. En navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes lús que fem delles. O su paso por el Talent Show GOT TALENT llegando a ser semifinalistas y ser el único grupo tributo que ha.

13015 likes 19 talking about this 4404 were here. Httpsbitly2S4tXnj Amb mesures de seguretat mascaretes i tothom assegut. Tras sus exitosas giras de años anteriores alrededor de la geografía nacional llenando recintos como por ejemplo el Hard Rock Hotel de Ibiza ante más de 6000 personas.

Get Directions 34 931 42 75. Linea S1 desde Plaza Catalunya. Tras sus exitosas giras de años anteriores alrededor de la geografía nacional llenando recintos como por ejemplo el Hard Rock Hotel de Ibiza ante más de 6000 personas.

Sala Rasa 64 Terrassa Portes. The organizers data is in the Brought to you by section. El Terrassa FC ha encaixat.

La mesura es concretarà els mesos vinents i vol ser un revulsiu per a. See more of Sala Rasa64 Terrassa on Facebook. Entradas Queen Forever - Gira Bohemian.

Terrassa Un cotxe a la rotonda de lAigua de Terrassa. Sala Rasa64 Terrassa TERRASSA Spain. O su paso por el Talent Show GOT TALENT llegando a ser semifinalistas y ser el único grupo tributo que ha conquistado a Risto Mejide.

El uso del sitio web Easy Entradas supone la aceptación de las condiciones generales de la política de privacidad y de la política de cookies.


La Republica La Rasa 74 76


Sala Rasa64 Terrassa Videos Facebook


Triana En Concierto Concierto Taquilla Posters


Sala Rasa64 Terrassa Videos Facebook


Info Sala Sala Rasa 64


Faktoria D Arts 6 Tips From 438 Visitors


Posting Komentar untuk "Sala Rasa 64 Terrassa"